ISIS

Të ardhurat e ISIS-it nuk janë aq të mëdha sa krerët e kësaj organizate terroriste kanë deklaruar në të vërtetë. Ky është një zbulim i shërbimeve sekrete gjermane. Sipas tyre, ISIS-i siguron para me pengmarrje dhe shitje kufomash.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply