Ja 40 meshkujt me trupin më të mirë në botë…

“Mendja e shëndoshë në trup të shëndoshë”, është një thënie që ndjek njerëzimin për shekuj me radhë. Fatbardhësisht, në vitet e fundit gjithnjë e më shumë persona përpiqen të kenë një trup të shëndoshë dhe një fizikus të bukur… dhe në këtë rrugëtimin atyre ju ndihmojnë idhujt e tyre.

Dhe, përderisa në të kaluarën personat motivues për shumicën e të rinjve ishin bodybuilderët e spikatur, si Arnold Schwarzenegger, Serge Nubret, Frank Zane, Sergio Oliva, Franco Columbu… etj., sot idhujt e tyre janë emrat tjerë – që janë bërë të famshëm sidomos nëpërmjet rrjeteve sociale në internet – e që spikaten më shumë me fizikus atleti.

Të shohim në vijim se cilët janë sot 40 inspiruesit më të mëdhenj të të rinjve për një trup të përsosur – nga të cilët mund të mësoni shumë, e që janë dëshmia më e mirë se, më përkushtim, mund të arrini të keni një trup për zili. Shumë prej tyre tashmë punojnë si instruktorë fitnesi, disa janë bodybuilder-ë, ndërsa disa tjerë, thjesht modelë apo atletë.

Nën fotografinë e secilit prej këtyre personave inspirues, ju sjellim dhe linkun që ju çon në profilin e tyre në rrjetet sociale, në facebook apo instagram – ku mund të ndiqni gjithë aktivitetin e tyre – ndërsa, lista është përzgjedhur nga “cutandjacked”.

Kënaquni dhe mos harroni që, këtë shkrim, ta ndani me shokët tuaj. /NGJYRA.COM/

1. Simeon Panda

trup inspirimi 00001

Facebook

2. Lazar Angelov

trup inspirimi 00002

Facebook

3. Tavi Castro

trup inspirimi 00003

Facebook

4. Thomas DeLauer

trup inspirimi 00004

https://www.facebook.com/thomas.delauer/?fref=ts 

5. Devin Physique

trup inspirimi 00005

Facebook

6. Ross Dickerson

trup inspirimi 00006

Facebook

7. David McIntosh

trup inspirimi 00007

Facebook

8. Obi Vincent

trup inspirimi 00008

Facebook

9. Calum Von Moger

trup inspirimi 00009

Facebook

10. Jonny Reid

trup inspirimi 00010

Facebook

11. Ulisses Jr

trup inspirimi 00011

Facebook.com/pages/Ulisses

12. Tom Coleman

trup inspirimi 00012

Facebook.com/tomcolemanfitness

13. Sergi Constance

trup inspirimi 00013

Facebook.com/sergiconstanceweb

14. Anton Antipov

trup inspirimi 00014

Facebook.com/antonantipovofficial

15. Brandan Fokken

trup inspirimi 00015

Facebook.com/BrandanFokkenFitness

16. Nigel St Lewis

trup inspirimi 00016

Facebook.com/shreddedgenes

17. Nick Scott

trup inspirimi 00017

Facebook.com/TheBeastWCBB

18. Sadik Hadzovic

trup inspirimi 00018

Facebook.com/pages/Sadik-Hadzovic

19. Josef Rakich

trup inspirimi 00019

Facebook.com/JosefRakichFitness

20. Erko Jun

trup inspirimi 00020

Facebook.com/ErkoJunOfficial

21. Max Philisaire

trup inspirimi 00021

www.facebook.com/maxphilisairepage

22. Frank Medrano

trup inspirimi 00022

www.facebook.com/frankmedrano99

23. Kane Sumabat

trup inspirimi 00023

www.facebook.com/Kane-Sumabat

24. Zac Smith

trup inspirimi 00024

www.facebook.com/ZacSmithFitness

25. Steve Cook

trup inspirimi 00025

www.facebook.com/SteveCookFitness

26. Rob Riches

trup inspirimi 00026

www.facebook.com/RobRichesFitness

27. Alex Carniero

trup inspirimi 00027

www.facebook.com/alexmcarneiro

28. Ross Edgely

trup inspirimi 00028

www.facebook.com/rossedgleywriter

29. Samuel Dixon

trup inspirimi 00029

www.facebook.com/SamuelDixonFitness

30. Julian Navarro

trup inspirimi 00030

www.facebook.com/TheOfficialKingNavarro

31. Helmut Strebl

trup inspirimi 00031

Facebook

32. Jeremy Buendia

trup inspirimi 00032

Facebook

33. James Alexander Ellis

trup inspirimi 00033

Facebook

34. Jaco De Bruyn

trup inspirimi 00034

Facebook

35. Roody Exantus

trup inspirimi 00035

https://www.instagram.com/chestoutroody/

36. Chul Soon

trup inspirimi 00036

Instagram

37. Williams Falade

trup inspirimi 00037

Instagram

38. Ben Noy

trup inspirimi 00038

Facebook

39. Jacob Sumana

trup inspirimi 00039

https://www.facebook.com/sumanafitness/?fref=ts 

40. David Kimmerle

trup inspirimi 00040

Facebook

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply