Kontrabanda në Arabinë Saudite, mes alkoolit, burgut dhe kamxhikut

Të kontrabandosh alkool në Arabinë Saudite do të thotë të luash me jetën. Nuk do të kaloni aspak mirë nëse përpiqeni të fusni alkool brenda këtij shteti, sidomos nëse jeni të huaj dhe pa imunitet diplomatik.

Në portale të ndryshme mund të gjeni të dhëna se si individë të caktuar janë fshikulluar keqas me kamxhik për shkak të kontrabandës me alkool në këtë shtet, ku parashihet edhe dënimi me burg.

Megjithatë, përkundër rrezikut tepër të madh, shumë njerëz nuk po mund t’i rezistojnë tundimit që të fitojnë para të majme në tregun e zi, ngase në Arabinë Saudite ka plot të interesuar për pije alkoolike.

Në vijim ju sjellim një fotogaleri që tregon përpjekjet nga më të ndryshmet për të kontrabanduar pijet alkoolike në Arabinë Saudite, ndërsa janë zbuluar nga dogana e këtij vendi. /NGJYRA.COM/

konta alkool 00001 konta-alkool-00012 konta alkool 00007 konta-alkool-00016 konta-alkool-00017 konta alkool 00004 konta-alkool-00020 konta-alkool-00019 konta-alkool-00018 konta-alkool-00015 konta-alkool-00014 konta-alkool-00011 konta-alkool-00009 konta-alkool-00008 konta alkool 00006 konta alkool 00005 konta alkool 00002 konta-alkool-00013 konta-alkool-00010

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply