Një objekt atraktiv për studentët

Nëse dëshironi të studioni në një objekt modern, atëherë, Shkolla e Artit, Dizajnit dhe Mediave në Universitetin Teknologjik Nanyang, në Singapor – ju ofron një mundësi ndryshme të studimit – si në hapësirat e brendshme ashtu edhe në pullazin e gjelbër të objektit.

Ky objekt pesë katësh, me formë organike dhe të gjelbëruar, gjendet në një cep të gjelbër të kampusit universitar, ndërsa gërsheton në mënyrë të përkryer natyrën, strukturën dhe teknologjinë moderne.

shkolla Singapore1

Fasada prej qelqi ka cilësi të lartë, ndërsa ofron ndriçim të mjaftueshëm për hapësirat e këtij objekti inovativ, njëkohësisht ekologjik, pasi që mundëson kursimin e energjisë.

Oborri i hapur brenda këtij objekti, ofron një hapësirë të këndshme për takimin e studentëve, diskutimin e ideve dhe për rekreacion.

Pullazi me barë, që puqet me tokën, është po ashtu vend i bukur për rekreacion, ndërsa brenda vetes ka te integruar sistemin modern të ujitjes së barit.

shkolla Singapore24

Struktura e këtij objekti është e ndërtuar nga betoni, ndërsa hapësirat e brendshme ofrojnë vend të përshtatshëm ku studentët mund të tregojnë kreativitetin e tyre. /NGJYRA.COM/

shkolla Singapore23 shkolla Singapore22 shkolla Singapore19 shkolla Singapore18 shkolla Singapore20 shkolla Singapore17 shkolla Singapore16 shkolla Singapore15 shkolla Singapore14 shkolla Singapore13 shkolla Singapore12 shkolla Singapore11 shkolla Singapore10 shkolla Singapore9 shkolla Singapore8 shkolla Singapore7 shkolla Singapore6 shkolla Singapore5 shkolla Singapore4 shkolla Singapore3 shkolla Singapore2

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply