Orhan Pamuk

Një qeveri autoritare dhe islamiste e ka zëvendësuar sot ushtrinë autoritare e cila me dekada ka dominuar në Turqi, ka vlerësuar shkrimtari turk dhe fitues i Çmimit Nobël për letërsi, Orhan Pamuk, në një intervistë për agjencinë AFP.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply