Pamjet panoramike më mbresëlënëse në botë

Qofshi në godinën më të lartë në një qytet apo duke u ngjitur në këmbë në male, gjithmonë ekziston një vend i veçantë prej ku pamjet janë panoramike.

Shikoni këto foto të mrekullueshme të ndërtesave apo peizazheve që shtrihen aq sa syri i njeriut mund të shohë. Cili prej tyre do të ju pëlqente ta vizitoni? /NGJYRA.COM/

panorama28

Guri i Varur, Viktoria, Australi

panorama26

Alpet Julian, Rajonet Tolmin dhe Bohinj, Slloveni

panorama25

Liqeni Como, Lombardi, Itali

panorama23

Liqeni Tahoe, Sierra Nevada, SHBA

panorama19

Liqenet e Luginës Piora, Tiçino, Zvicër

panorama17

Liqeni Hallstätter, Hallstatt, Austri

panorama16

Geirangerfjorden, Norvegji

panorama14

Castelluccio, Umbria, Itali

panorama10

Saksoni Zvicerane, Dresden, Gjermani

panorama7

Liqeni Moraine, Lugina e Dhjetë Majave, Alberta, Kanadë

panorama6

Trolltunga, Norvegji

panorama5

 Borobudur, Magelang, Java Qendrore, Indonezi

panorama4

Muri Troll, Romsdal, Norvegji

panorama3

Koka e Luanit, Cape Town, Afrikë e Jugut

panorama2

Plazhi Parajsa e Bardhë, Queensland, Australi

panorama1

Reine, Lofoten, Norvegji

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply