VALA

Operatori lider në vend, Vala, ka arritur të ndalojë rënien-humbjen e klientëve dhe të hyrave finaciare, për herë të parë pas një periudhe të gjatë rënie, më shumë se tre vjet.Sipas ARKEP, së fundi Vala ka vazhduar me rritjen e të hyrave ndërsa mban 58.77 % të tregut -me tendencë rritje, raporton G.Blic.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply