10 yjet e Hollywoodit, që nga fëmijëria deri më sot

Thonë se – koha fluturon. Duket sikur të kishte qenë dje koha kur kemi shikuar filmin “Ghost”, ku luante vajza e re dhe sharmante, Demi Moore, e cila sot është nënë e tre fëmijëve të rritur.

Nëpërmjet fotografive, Bright Side ua sjell në kujtim pamjen e dikurshme dhe të tashme të 10 yjeve të dashur të ekranit.

Do të bindeni se disa prej tyre vërtetë kanë ndryshuar shumë përgjatë viteve. /NGJYRA.COM/

Sylvester Stallone

yje ndryshko 0001

Cindy Crawford

yje ndryshko 0002

Clint Eastwood

yje ndryshko 0003

Barbra Streisand

yje ndryshko 0004

Christopher Walken

yje ndryshko 0005

Demi Moore

yje ndryshko 0006

George Clooney

yje ndryshko 0007

Monica Bellucci

yje ndryshko 0008

Jean-Claude Van Damme

yje ndryshko 0009

Sigourney Weaver

yje ndryshko 0010

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply