26 foto që mund t’ju inspirojnë të bëni diçka në jetë!

Keni mungesë motivimi për të bërë diçka në jetë? Epo, ne jemi këtu për t’ju ndihmuar – me anë të një foto-galerie që prezanton aventurat në natyrë të njerëzve më të guximshëm…

Fotografitë janë vërtetë shumë nxitëse dhe me gjasë mund t’ju bindin që të prishni rehatinë e përditshme që keni – dhe të provoni diçka të tillë, për fillim, së paku në mendjen tuaj.

Aventuristët nuk kthehen prapa, ata ecin përpara, dhe kanë vetëm një këshillë: mos u ndalni… megjithatë, mendojmë se do të duhej të shtonin edhe ndonjë këshillë të thjeshtë për fillestarët, si: mos shikoni poshtë! – ose – sigurimi jetësor është i obliguar!

Kërkojmë falje nëse ballafaqoheni me marramendje derisa e shikoni këtë fotogaleri, apo ndoshta është mu kjo gjë për çfarë kishit nevojë në këto momente. /NGJYRA.COM/

1. Ngjitja në ujëvarën e ngrirë

aventuristet1

2. Kampingu në shkëmbinj në Yosemite

aventuristet2

3. Ski ekstrem në Grand Targhee, Wyoming

aventuristet3

4. Ecja në ajër në Alpe

aventuristet4

5. Kampingu në pemë në Gjermani

aventuristet5

6. Kampingu në shkëmbinj II

aventuristet6

7. Ecja nëpër ‘teh’ në Toronto

aventuriste7

8. Loja me jetën në Norvegji

aventuristet8

9. ‘Observimi’ nga Yosemite

aventuristet9

10. Kërcimi në ujë nga shkëmbinjtë në Parkun Kombëtar Bruce

aventuristet10

11. Alpinizmi ekstrem. Po sikur t’u binte telegoni në këtë vend?

aventuristet11

12. Fotografimi në parkun Tryon

aventuristet12

13. Akrobacionet me biçikletë në Shkëmbinjtë e Moherit

aventuristet13

14. Ngjitja në pyllin Redwoods

aventuristet14

15. ‘Pushimi’ në shkëmbin Trolltunga në Norvegji

aventuristet15

16. Alpinizëm në Afrikë të Jugut

aventuristet16

17. Kërcimi mes shkëmbinjëve (të lartë 29 metra) në Portugali

aventuristet17

18. “Relaksi” në Sky walk, në Macau

aventuristet18

19. Aventura në litar

aventuristet19

20. Kërcimi me parashuta nga Yosemite

aventuristet20

21. Lundrimi ekstrem me kajakë në Ujëvarat e Viktorisë

aventuristet21

22. Rrëshqitja në akullnajë

aventuristet22

23. Trapez në paragllajd

aventuristet23

24. Ngasja e makinës në dunat e rërës në Lucky Bay, Australi

aventuristet24

25. Në maje të shkëmbit “Koka e Luanit”

aventuristet25

26. Shtegu i vdekjes në Huashan të Kinës

aventuristet26

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply