7 aktorët me të cilët pakkush dëshiron të bashkëpunojë

Gjatë një hulumtimi të bërë nga stafi i Ngjyra.com kemi arritur të gjejmë disa prej aktorëve dhe aktoreve të famshme me të cilët rrallëkush dëshiron të bashkëpunojë. Arsyeja është e thjeshtë: janë nazeli të mëdhenj!

Lista që do ju sjellim përmban vetëm një pjesë të emrave të një liste më të gjatë, por këta janë disa prej atyre që as ne vet nuk kemi besuar se janë të tillë.

Megjithatë, shumë prej personave që kanë punuar me ta e thonë të njëjtën gjë – se janë tejet të vështirë të punohet me ta.

A do ta besonit se Julia Roberts është njëra prej tyre? / NGJYRA.COM/

veshtire russel1

Russell Crowe

veshtire madona3

Madonna

veshtire gwyneth6

Gwyneth Paltrow

veshtire christian7

Christian Bale

veshtire katherine4

Katherine Heigl

veshtire julia5

Julia Roberts

veshtire mike2

Mike Myers

 

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply