Afrika e parë nga perspektiva e zogut

Kur bëhet fjalë për bukuritë e pabesueshme natyrore, atëherë është e pamundur të mos përmendet kontinenti i Afrikës.

Ky kontinent duket edhe më i bukur nëse shikohet nga një perspektivë tjetër – të cilën shumë pak persona kanë pasur rastin të shohin – nga perspektiva e zogut.

Megjithatë, për kënaqësinë tonë është perkujdesur fotografi George Steinmetz, i cili na sjell një galeri të mahnitshme të Afrikës, vështruar nga perspektiva e zogut – pra nga ajri.

Çfarë të themi tjetër pos – shikoni dhe kënaquni. /NGJYRA.COM/

Africa Aerial Survey

Elefantët në Liqenin Amboseli, Kenia

Steinmetz2

Fushat e kripës, Teguidda-Tessoumt Niger

Steinmetz3

Arouane, fshati i izoluar në Sahara

Steinmetz4

Liqeni Natron, Tanzani

Steinmetz5

Fshati Bartaga, Lumi Niger, Mali

Steinmetz6

Kisha e Shën Pjetrit, Etiopi

Steinmetz7

Lagje në Cape Town, Afrikë e Jugut

Steinmetz8

Kolonia e fokave, Namibi

Steinmetz9

Tarracat e bujqve, Ruandë

Steinmetz10

Karvani, Niger

Steinmetz11

Zebrat dhe rrathët misterioz, Namibi

Steinmetz12

Dunat migruese, Namibi

Steinmetz13

Fshati i peshkatarëve, Mauritani

Steinmetz14

Tregu i druve, Mali

Steinmetz15

Majat e rërës, Çad

steinmetz-615

Autori në Afrikë

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply