Babai më i mirë në botë vazhdon aventurat

Sigurisht se keni dëgjuar për fotografin Dave Engledow, i cili u bë i njohur në mbarë botën me fotografitë simpatike që i kishte realizuar bashkë me të bijën e tij – e të cilat ia kishin dhënë epitetin e “babait më të mirë në botë”.

Sidoqoftë, Engledow, edhe pse u bë i njohur botërisht, nuk e ka ndërmend të ndalet. Përmes fotografive të përpunuara, ai vazhdon të publikojë në rrjetet sociale gjithë ato aventurat e mahnitshme që po i kalon me të bijën e tij.

Dave Engledow28

Inspirimi i Engledow ka lindur mu në ato momente kur ka lindur bija e tij, Alice Bee, në dhjetor të vitit 2010, dhe që nga ajo kohë ai vazhdon të dokumentojë jetën e tyre të përbashkët.

Për më shumë kënaquni me fotogalerinë në vijim, me skenat komike – ku shfaqet babai i humbur dhe i përgjumur dhe vajza e tij simpatike dhe shumë aktive.

Dhe, natyrisht, duhet të keni parasysh se, fotografitë janë përpunuar në photoshop. /NGJYRA.COM/

Dave Engledow1 Dave Engledow2 Dave Engledow3 Dave Engledow4 Dave Engledow5 Dave Engledow6 Dave Engledow8 Dave Engledow9 Dave Engledow10 Dave Engledow11 Dave Engledow12 Dave Engledow13 Dave Engledow14 Dave Engledow15 Dave Engledow16 Dave Engledow17 Dave Engledow18 Dave Engledow19 Dave Engledow20 Dave Engledow21 Dave Engledow22 Dave Engledow23 Dave Engledow24 Dave Engledow25 Dave Engledow26 Dave Engledow27 Dave Engledow29 Dave Engledow30 Dave Engledow31 Dave Engledow32 Dave Engledow33

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply