Banjat minimale, praktike dhe moderne

Thonë se gjërat e mira vijnë në pako të vogla… prandaj, nëse keni një banjë me dimensione të vogla, nuk do të thotë se jeni të kufizuar që të krijoni dizajne të bukura, elegante dhe triumfuese.

Vendosja e elementeve si dhe kombinimi i ngjyrave luajnë rol kryesor në dizajnimin e një banje.

banja29

Koha që e kalojmë në këtë hapësirë nuk është e vogël, andaj syri dëshiron të shohë gjëra të mira pa marrë parasysh se ku e kalojmë ne kohën.

Dizajnet që i kemi zgjedhur për ju janë të banjave me dimensione minimale, mirëpo që duken shumë bukur me kombinimet që janë bërë. /NGJYRA.COM/

banja35 banja34 Bathroom Design Ideas For Small Bathrooms banja33 banja31 banja27 banja25 banja24 banja22 banja20 banja19 banja14 banja3 banja16

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply