BE

Komisioni Evropian ka shpallur një plan të veprimit prej 10 pikash, i cili synon të frenojë valën e migrantëve të paligjshëm, të cilët bëjnë përpjekje të kalojnë Detin Mesdhe dhe të arrijnë në vende të BE-së.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply