Bizneset

Numri i bizneseve që falimentojnë në Kosovë brenda një viti është i madh dhe mjaftë shqetësues. Sipas të dhënave të Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë, për gjashtë muajt e parë të këtij viti janë shuar 909 biznese, dhe po në këtë periudhë biznese me pronësi të huaja janë shuar 18.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply