Borxhlinjtë

Një dhuratë e këndshme u ka dhënë qeveria e Kosovës qytetarëve borxhlinj të saj. Ata, që kanë pasur borxhe për energji elektrike, tatim në pronë dhe dogana deri më vitin 2008, nuk do të paguajnë asnjë cent.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply