Bujar Nishani

Në Shqipëri Gjykata Kushtetuese shfuqizoi disa pjesë të ligjit “Për pushtetet dhe autoritetet e drejtimit e të komandimit të Forcave të Armatosura të Republikës së Shqipërisë” duke i rikthyer në këtë mënyrë presidentit të Republikës, disa kompetenca të cilat i kishin kaluar kryeministrit.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply