banner

Lajmet e fundit nga kategoria: E gjelbër

29 pishinat më mahnitëse në botë

Pishinat me skaje që nuk shihen janë një arritje e jashtëzakonshme e arkitekturës. Të kesh një rënie horizonti në ujë të freskët – të rrethuar me natyrën e mahnitshme, gjatë pushimeve, është ëndërr e shumicësh prej ...

banner

Muri i lotëve – Mali Waialeale në Havai

Waialeale, që në gjuhën havaiane do të thotë “uji që valon”, është një mal/vullkan në Havai, i cili ngrihet në një lartësi mbidetare prej 1.569 metrash. Me më shumë se 11.500 mm reshje vjetore të shiut dhe me një rekord prej ...

banner

Një aventurë turistike mes kafshëve të egra

Dëshironi të përjetoni një aventurë të paharrueshme turistike, në natyrën e virgjër dhe mes kafshëve të egra – atëherë, kompleksi i shtëpizave, Sarova Salt Lick Lodge, në Keninë Perëndimore, është vend ideal për ju. Ky ...

banner