Çfarë veturash ngasin të famshmit?

Imagjinojeni Batman-in pa Batmobilin e tij apo James Bondin pa Aston Martinin… Blasfemi, apo jo?

Sikur dhe në ekran, ashtu dhe në jetën reale, shumë të famshëm duken të pakompletuar pa makinat e tyre luksoze. Por, çfarë ngasin ata në të vërtetë?

Në vijim ju sjellim një foto-galeri të personave të famshëm të ekranit me veturat e tyre – natyrisht, jo të vetme, por gjithsesi të parapëlqyera. /NGJYRA.COM/

1. Ben Affleck

vetura 001 affleck

2. Jessica Alba

vetura 002 alba

3. Lilly Allen

vetura 003 lilly

4. David Beckham

vetura 004 beckham2

5. Halle Berry

vetura 005 halle

6. Cindy Crawford

vetura 006 cindy

7. Will Ferrell

vetura 007 will

8. Jennifer Garner

vetura 008 garner

9. Mel Gibson

vetura 009 gibson

10. Katherine Heigl

vetura 010 heigl

11. Jennifer Love Hewitt

vetura 011 hewitt

12. Paris Hilton

vetura 012 hilton

13. Lindsay Lohan

vetura 013 lohan

14. Eva Longoria Parker

vetura 014 eva

15. Charlie Sheen

vetura 015 sheen

16. Sharon Stone

vetura 016 stone

17. Barbra Streisand

vetura 017 barbara

18. Liv Tyler

vetura 018 lyv

19. Dita Von Teese

vetura 019 tesse

20. Carmen Electra

vetura 020 electra

21. Hugh Grant

vetura 021 grant

22. Sylvester Stallone

vetura 022 stallone

23. Puff Daddy

vetura 023 daddy

24. Arnold Schwarzenegger

vetura 024 arnie

25. George Clooney

vetura 025 clooney                                           

26. Britney Spears

vetura 026 spears

27. Rowan Atkinson

vetura 027 atkinson

28. Ashton Kutcher

vetura 028 ashton

29. Kim Kardashian

vetura 029 kim

30. Tom Cruise

vetura 030 cruise

31. Leonardo DiCaprio

vetura 031 dicaprio

32. Jennifer Lawrence

vetura 032 lawrence

33. Elijah Wood 

vetura 033 wood

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply