Dizajnet kreative të thonjve

Mbrëmjet festive shkollore po afrohen, e me to dhe sezoni i dasmave – kur çdo femër dëshiron të duket  bukur, tërheqëse dhe ekstravagante. Krahas fustanit dhe flokëve, janë disa detaje tjera që secila femër duhet t’iu kushtojë rëndësi, e ndër to është dhe rregullimi i thonjve.

Arti i thonjve, respektivisht dizajnet e tyre, janë bërë pjesë e pandarë e modës, sidomos tek adoleshentët – dhe, nëse nuk keni mundësi të shkoni tek profesionistët, mos u brengosni, sepse ju dhe vetë mund të krijoni dizajne atraktive të thonjve dhe të shprehni kreativitetin tuaj.

Kjo foto-galeri në vijim do t’ju ndihmojë të inspiroheni sadopak se si t’i rregulloni thonjtë, apo dhe çfarë dizajni të kërkoni nga profesionistët për ditët më të veçanta të vitit. /NGJYRA.COM/

thonjte1 thonjte2 thonjte3 thonjte4 thonjte5 thonjte6 thonjte7 thonjte8 thonjte9 thonjte10 thonjte11 thonjte12 thonjte13 thonjte14 thonjte15 thonjte16 thonjte17 thonjte18 thonjte19 thonjte20 thonjte21 thonjte22 thonjte23 thonjte24 thonjte25 thonjte26 thonjte27 thonjte28 thonjte29 thonjte30 thonjte31 thonjte32 thonjte33 thonjte34 thonjte35 thonjte36 thonjte37 thonjte38 thonjte39 thonjte40 thonjte41 thonjte42

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply