Juha Sipila

Kryeministri i Finlandës Juha Sipila deklaroi se do t’u ofrojë shtëpinë e tij refugjatëve, raporton Reuters.54-vjeçari Sipila tha se do t’u ofrojë refugjatëve shtëpinë e tij në Kempele në veri të Finlandës pasi nuk e përdor shpesh dhe do të ishte më mirë që të bëhej strehë e refugjatëve.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply