Filxhanët që pasqyrojnë një ide brilante

Dizajneri japonez i produkteve shtëpiake, D-Bros, së fundi ka prezantuar një seri elegante të filxhanëve të quajtur “Waltz”.

Por, çfarë e dallon këtë set të filxhanëve nga filxhanët tjerë? Ata janë të punuar nga porcelani Hasami dhe kanë një sipërfaqe të lëmuar me reflektim të pasqyrës.

filxhanet6

Modelet e ngjyrave në setet e filxhanëve dallojnë varësisht prej pjatave që i shoqërojnë ato – pra, ato nuk kanë gravura, vizatime apo spektër ngjyrash – por reflektojnë artin e pjatës së filxhanit.

Ky model krijon një iluzion të përkryer që mund të prishet vetëm nëse vije deri të gërvishtja e filxhanit ose pjatës. /NGJYRA.COM/

filxhanet2 filxhanet3 filxhanet5 filxhanet4 filxhanet8 filxhanet7 filxhanet9 filxhanet10

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply