Fotografitë që dëshmojnë se fëmijët kanë dell për humor

Përkujdesja ndaj fëmijëve është punë e vështirë – sepse kërkon shumë përkushtim dhe sakrificë. Megjithatë, jo gjithëherë, prindërit, edukatorët… arrijnë të frenojnë “kreativitetin” e padëshirueshëm të fëmijëve.

Epo, mënyra e vetme për t’u përballur me “djallëzitë” e më të vegjëlve është të keni dell për humor dhe t’i bashkoheni botës së tyre, sepse ata dinë të bëjnë gjëra të guximshme – shumë të guximshme, që në fakt janë dhe shumë argëtuese.

Në vijim ju sjellim një fotogaleri që dëshmon se fëmijët dinë t’i bëjnë gjërat rrëmujë … por, natyrisht, e gjithë rrëmuja është në shërbim të argëtimit. /NGJYRA.COM/

Korrigjimi i pasaportës

djallezite femijet1

Pse po më shikon?

djallezite femijet2

Koha për qumësht

djallezite femijet3

Zgjidhja e problemit me binjakët

djallezite femijet4

Kush është më i forti?

djallezite femijet5

Matarimi i shtëpisë

djallezite femijet6

Koha për të ikur

djallezite femijet7

Artisti në vepër

djallezite femijet8

Pak ushtrime në restorant

djallezite femijet9

Shpagetat, sa të shijshme

djallezite femijet10

Një Pikaso i ri

djallezite femijet11

I zënë në vepër

djallezite femijet12

Pa pikë turpi

djallezite femijet13

Ndihma në kopsht

djallezite femijet14

Xhentëlmeni në vepër

djallezite femijet15

Lufta me jastëk

djallezite femijet16

Argëtimi në baltë

djallezite femijet17

Aktori në vepër

djallezite femijet18

Humbësi është gjumash

djallezite femijet20

Gjithmonë shokë

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply