Gianni De Biasi

Gianni De Biasi thotë se Shqipëria do të kërkojë një pikë ndaj Danimarkës, por tre pikë të plota ndaj Portugalisë në dy ndeshjet kualifikuese për Euro 2016. Shqipëria aktualisht pozicionet e dyta, me pikë të barabarta me Danimarkën dhe dy më pak se Portugalia,

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply