Ian Cliff

Shumica e njerëzve në Kosovë jetojnë në varfëri, si pasojë e hendekut që ekziston mes politikanëve dhe qytetarëve. Kurse për ata që kanë shtëpi e vetura të shtrenjta, … i kanë bërë nga korrupsioni, ka thënë për KD ambasadori britanik Ian Cliff.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply