Ismail Kadare

Në ndërtesën e Kapitolit, në Washington, u valëvit flamuri amerikan për nder të shkrimtarit Ismail Kadare dhe veprës së tij. Ky është një ritual që zakonisht u rezervohet amerikanëve të shquar dhe në disa raste, edhe personaliteteve të huaja.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply