KEDS

Që nga ora 19 e mbrëmjes së kaluar, gjysma e Prishtinës ka mbetur pa energji elektrike. Ndërprerja, sipas zyrtarëve të KEDS-it, ka ndodhur si pasojë e prishjes së një kablloje nëntokësore dhe ekipet e tyre janë duke punuar që ta rregullojnë këtë problem.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply