Kur dy VIP-a bëhen një!

Çfarë ndodh kur i bashkoni dy fytyrat e njerëzve të famshëm në një fotografi të vetme? Përgjigjen në këtë pyetje më se miri mund ta hapë artisti digjital, Gesichtermix.

Gesichtermix është mjeshtër i Photoshopit, i cili ka krijuar një mori portretesh të personave të famshëm, duke bashkëdyzuar fytyrat e tyre në një fotografi të vetme, vepra këto që atij i kanë sjellë famën botërore.

Përmes imagjinatës dhe kreativitetit, Gesichtermix sjellë dy VIP-a në një fotografi të vetme.

Në vijim ju sjellim një galeri me punimet e zgjedhura të tij, ndërsa juve ju mbetet të qëlloni se për cilët artistë bëhet fjalë. /NGJYRA.COM/

VIP fytyra 00001 VIP fytyra 00002 VIP fytyra 00003 VIP fytyra 00004 VIP fytyra 00005 VIP fytyra 00006 VIP fytyra 00011 VIP fytyra 00012 VIP fytyra 00020 VIP fytyra 00015 VIP fytyra 00008 VIP fytyra 00018 VIP fytyra 00019 VIP fytyra 00017 VIP fytyra 00014 VIP fytyra 00016 VIP fytyra 00007 VIP fytyra 00009 VIP fytyra 00010

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply