Mafia kosovare

Gazetari i mirënjohur Italian, Roberto Saviona, i cili ka zbuluar familjet e mëdha kriminale në tërë globin, ka thënë se familjet kriminale të Kosovës, bashkëpunojnë vazhdimisht me familjet kriminale të Serbisë – dhe më pak ose aspak me ato shqiptare.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply