Mesila Doda

Deklaratat e ish-ministres së Brendshme të Maqedonisë ku flet me shumë urrejtje për shqiptarët, ka ngjallur reagimin fortë edhe të deputetes së Kuvendit të Shqipërisë, Mesila Doda.Ajo në Facebook e ka cilësuar Jankullovskën si “nepërkë” dhe “psikopate vrasëse”.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply