Ndërtimet pa leje

Pranë komunave në territorin e Kosovës gjatë afatit të fazës për procesin e legalizime të ndërtimeve pa leje janë paraqitur340 mijë kërkesa për legalizim. Për një vend me dy milionë parcela të zhvilluara dhe të pazhvilluara ky është një hov i madh i ndërtimit, ka thënë ministri Ferid Agani.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply