Një fotografi dhe video e rastit por me vlera të mëdha

Më 28 maj të vitit 2008, Adam LeWinter dhe regjisori Jeff Orlowski xhiruan një shkëputje historike në akullnajën Ilulissat në Greenlandën perëndimore.

Shkëputja e saj zgjati 75 minuta dhe akullnaja u zmbraps një milje të tërë përgjatë fytyrës se akullnajës së parë dhe ishte tri milje e gjërë. /NGJYRA.COM/

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply