Një shtëpi idilike buzë liqenit

Të kesh një shtëpi me pamje kah liqeni është me të vërtetë diçka e mahnitshme. Megjithatë, shtëpia duhet të ketë planin e duhur për të ofruar kënaqësinë e plotë.

Një plan të tillë ka shtëpia të cilën po ua prezantojmë në vijim – e që është projektuar për të ofruar gjithë mrekullinë e peizazhit që ka krijuar nëna natyrë.

Shtëpia ofron pamje drejt liqenit nga çdo dhomë dhe skutë e saj – madje dhe gjatë qëndrimit në vaskën e banjës.

shtepi liqeni4

E gjithë shtëpia është e punuar nga druri, ndërsa dyert dhe dritaret prej xhami janë përdorur gjithandej. Jashtë shtëpisë ndërkaq, ndodhet tarraca në formë kuverte – prej nga përjetohet panorama që ofron liqeni dhe malet përreth.

Brenda shtëpisë janë përdorur mobile moderne të cilat e bëjnë shtëpinë të duket e thjeshtë por dhe elegante. /NGJYRA.COM/

shtepi liqeni11 shtepi liqeni7 shtepi liqeni5 shtepi liqeni6 shtepi liqeni3 shtepi liqeni2 shtepi liqeni10 shtepi liqeni8 shtepi liqeni1

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply