Një shtëpi në ambient përrallor

Një shtëpi prej 613 metrash katrorë sigurisht se ofron komoditetin e duhur për të jetuar, mirëpo vlera e shtëpisë që po ua prezantojmë sot- më shumë qëndron në eksterierin e saj dhe ambientin ku është ndërtuar.

Shumica e njerëzve kur i shohin fotografitë e kësaj rezidence mendojnë se ajo është ndërtuar diku në vendet skandinave, por, në fakt, kjo shtëpi ndodhet buzë një liqeni në Kanada.

shtepia can3

Liqeni i pastër, natyra e virgjër, mali i lartë, janë vetëm disa nga faktorët që ia shtojnë vlerën kësaj shtëpie – eksterieri i se cilës është përshtatur për mrekulli me natyrën.

Njësoj ndodh edhe më interierin e saj – sepse edhe aty ndiqet vlera e natyrës, ndërsa ekziston një marrëdhënie shumë e mirë në mes të interierit dhe eksterierit. /NGJYRA.COM/

shtepia can1 shtepia can2 shtepia can4 shtepia can5 shtepia can6 shtepia can7 shtepia can14 shtepia can12 shtepia can11 shtepia can10 shtepia can9 shtepia can8 shtepia can15 shtepia can16 shtepia can17 shtepia can18 shtepia can19 shtepia can21

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply