Njihuni me eko-hotelin e lëvizshëm

DROP është hotel i lëvizshëm me formë organizike, i projektuar nga kompania in-Tenta që të vendoset në ambiente dhe terrene të ndryshme në natyrë.

Hoteli është një konstruksion prej çeliku dhe druri, i cili montohet në atë mënyrë që të shmanget kontakti me tokën duke iu përshtatur kështu çfarëdo terreni.

hotel eco8

Në dizajn janë përdorur dritaret sferike transparente, që mund të hapen plotësisht për të sjellë mysafirët në kontakt të drejtpërdrejtë me natyrën.

Për nomadët modernë, këto eko-dhoma jo vetëm që janë të qëndrueshme, por çuditërisht edhe të rehatshme për t’u integruar në mënyrë të përkryer në peizazhet mahnitëse që ofron natyra.

hotel eco12

Prandaj, DROP është i përshtatshëm për të gjithë ata që ka dëshirë të zjarrtë për natyrën dhe dëshirojnë t’i kalojnë disa ditë larg zhurmës urbane. /NGJYRA.COM/

hotel eco3 hotel eco10 hotel eco5 hotel eco6 hotel eco7 hotel eco2 hotel eco4

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply