Obama, Merkel dhe Putin, aktorët kryesorë në filmat e njohur

Një Italian që jeton në Krakov të Polonisë, i cili prezantohet me emrin artistik Gigi, ka krijuar një seri interesante të fotografive të manipuluara me “Photoshop”, ku protagonistët janë tre liderët më të fuqishëm botëror.

Gigi thotë se me përpunimin e fotografive merret në kohën e lirë, atëherë, kur nuk punon me orar të plotë në korporatë.

Në blogun e tij, ai ka vendosur afishet e përpunuara nga bota e kinematografisë, ku në rolet kryesore të filmave të njohur prezanton presidentin amerikan Barack Obama dhe kancelaren gjermane Angela Merkel, të cilët, në shumicën prej tyre, shoqërohen dhe nga presidenti rus Vladimir Putin.

Se çfarë ka krijuar Gigi, shikojeni fotogalerinë në vijim. /NGJYRA.COM/

gigi art001 gigi art002 gigi art003 gigi art004 gigi art005 gigi art006 gigi art007 gigi art008 gigi art009 Basic Instinct gigi art011 gigi art013 gigi art014 gigi art015 gigi art016 gigi art018 gigi art019 gigi art020 gigi art021 gigi art017

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply