Pikturat hiper-reale të Omar Ortizit

Omar Ortizështë dizajner grafik dhe piktor nga Meksika, i cili famën e tij botërore e ka arritur duke pikturuar portretet hiper-reale, sidomos figurat e femrave.

Ai ka mbaruar shkollimin për dizajn grafik – ku dhe ka mësuar zanatin e pikturës – të cilës i është përkushtuar më të madhe pas mbarimit të fakultetit.

Omar Ortiz 8

Omar tashmë ka pushtuar botën me pikturat e tij ndërsa ne ju prezantojmë disa nga punimet e tij të përzgjedhura. /NGJYRA.COM/

Omar Ortiz15 Omar Ortiz14 Omar Ortiz11 Omar Ortiz 7 Omar Ortiz 6 Omar Ortiz 5 Omar Ortiz 2 Omar Ortiz 3 Omar Ortiz 4 Omar Ortiz 1 Omar Ortiz10 Omar Ortiz18 Omar Ortiz17

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply