Pikturimi në pëllëmbë të dorës!

Artisti nga Kalifornia, Russell Powell, ka krijuar një teknikë të jashtëzakonshme të pikturimit. Ai realizon portrete realiste në shuplakën e tij dhe pastaj i stampon ato në letër.

Posell, profesor i artit, portretet e tij i ka të detajizuara deri në atë masë, sa që japin ndjenjën e pikturave tredimensionale.

Procesi i krijimit të pikturave të tilla quhet “stampimi me dorë”, ndërsa brenda pikturave të Powellit mund të vërehen dhe gjurmët e gishtave të tij, që i bëjnë ato dhe më unikate.

Se për cfarë arti bëhet fjalë, shikojeni fotogalerinë në vijim, me disa punime të përzgjedhura të Powellit. /NGJYRA.COM/

Russell Powell 002 Russell Powell 003 Russell Powell 004 Russell Powell 005 Russell Powell 006 Russell Powell 007 Russell Powell 008 Russell Powell 009 Russell Powell 010 Russell Powell 011 Russell Powell 012 Russell Powell 013 Russell Powell 014 Russell Powell 015

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply