Portretet e pabesueshme të punuara me sellotejp

Artisti me prejardhje nga Ukraina, por i cili jeton në Filadelfia të SHBA-ve, Mark Khaisman, po e mahnitë botën me portretet që po i realizon me shirit-ngjitës, sellotejp.

Khaisman me përkushtim të madh ngjet copat e sellotejpit, shtresë pas shtrese, derisa arrin të krijojë portrete të përkryera, përplot shkëlqim.

Me anë të sellotejpit, ai përfiton thellësinë e nevojshme dhe detajet më të vogla të një portreti, ndërsa punimet e tij kanë marrë dhenë sidomos në rrjetet sociale.

Për më shumë shikojeni në vijim fotogalerinë me punimet e mrekullueshme të Markut. /NGJYRA.COM/

Mark Khaisman018 Mark Khaisman012 Mark Khaisman013 Mark Khaisman014 Mark Khaisman021 Mark Khaisman015 Mark Khaisman008 Mark Khaisman004 Mark Khaisman016 Mark Khaisman003 Mark Khaisman002 Mark Khaisman007 Mark Khaisman019 Mark Khaisman001 Mark Khaisman005 Mark Khaisman022 Mark Khaisman017 Mark Khaisman023 Mark Khaisman010 Mark Khaisman006 Mark Khaisman009 Mark Khaisman011

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply