Qeveria Mustafa

Gjatë tre muajve të parë të këtij viti, Qeveria Mustafa ka shpenzuar 13% më pak në mallra dhe shërbime, krahasuar me periudhën e njëjtë të vitit të kaluar. Po ashtu, ka shpenzuar 5% më pak në paga dhe mëditje. Në total, janë kursyer 11 milionë euro, ka bërë të ditur ministri Avdullah Hoti.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply