Qumështarët

Qindra prodhues dhe përpunues të qumështit kanë protestuar prapë para Qeverisë së Kosovës ku kanë kërkuar mbrojtjen dhe sigurimin e hapësirës më të madhe në tregun e vendit.Në shenjë revolte, ata derdhën qumështin si dhe mbushen shishet që t’ia falin Qeverisë.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply