Ramush Haradinaj

Në bazë të një marrëveshjeje me LDK-në, Vetëvendosjen dhe Nismën, Ramush Haradinaj, kryetar i AAK-së, u nominua për kryeministër të Kosovës. Nominimi i tij zgjati 173 ditë, por synimi i tij dështoi me zyrtarizimin e koalicionit PDK-LDK.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply