Riza Halimi

Deputeti i PVD-së, Riza Halimi, në Kuvendin e Serbisë ka vlerësuar se pozita e shqiptarëve (në Serbi) sot është më e keqe se përpara dhe ka pyetur Qeverinë se çfarë ka ndërmarrë për të penguar shkatërrimin e pronave dhe kanosjen e jetëve të shqiptarëve në këtë vend.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply