Shtëpia e zezë – një perlë në mes të shkretëtirës

Me pamje sikur të një aeroplani të padukshëm që ka ateruar në një rafshnaltë shkëmbore parahistorike, Shtëpia e Zezë e Shkretëtirës, është një rezidencë e mahnitshme dhe unikate.

Shtëpia ka dritare të mëdha, prej nga mund të shihen 100 kilometra peizazh të paprekur të shkretëtirës Mojave, që gjendet në juglindje të Kalifornisë, në SHBA.

shtepia e zeze1

Po ashtu, brenda shtëpisë zhvillohet një “përplasje” mes dritës dhe hijës, varësisht prej pozitës që zë dielli gjatë ditës.

Qëndrimi ditor i kësaj perle në mes shkretëtirës është pika kryesore e saj, ndërsa ajo ka dhe tri dhoma gjumi që kanë dalje drejt pishinës se hirtë. /NGJYRA.COM/

shtepia e zeze4 shtepia e zeze6 shtepia e zeze2 shtepia e zeze9 shtepia e zeze7 shtepia e zeze3 shtepia e zeze11 shtepia e zeze8 shtepia e zeze10 shtepia e zeze12 shtepia e zeze16 shtepia e zeze13 shtepia e zeze18 shtepia e zeze17 shtepia e zeze23 shtepia e zeze24 shtepia e zeze25 shtepia e zeze20 shtepia e zeze22

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply