Skulpturat fantastike prej druri të artistit Morgan Herrin

Morgan Herrin është skulptor nga SHBA-të ndërsa është i specializuar në përpunimin e skulpturave nga druri i recikluar industrial – i dedikuar për industrinë ndërtimore.

Koleksioni i tij ndoshta nuk është shumë i pasur, mirëpo është i pabesueshëm dhe i pakrahasueshëm.

Morgan Herrin4

Në secilën skulpturë të tij, Herrin ka shpenzuar qindra orë pune – ndërsa veprat e tij i ka skalitur me mjete të thjeshta të punës. /NGJYRA.COM/

Morgan Herrin9 Morgan Herrin10 Morgan Herrin7 Morgan Herrin2 Morgan Herrin3 Morgan Herrin11 Morgan Herrin6 Morgan Herrin1 Morgan Herrin8

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply