Skulpturat hiper-realiste të Ron Mueckut

Ron Mueck, artist nga Australia i cili jeton në Londër, ka krijuar një mori skulpturash të pabesueshme hiper-realiste.

Ky artist ndryshon madhësinë e personazheve në raport me ambientin që i rrethon, duke krijuar skulptura gjigante që mund të pushtojnë një dhomë të tërë, apo dhe të tilla, në miniaturë.

Pa marrë parasysh nëse bëhet fjalë për gjigantët apo për xhuxhët, Ron i perfeksionon skulpturat e tij deri në detajin më të vogël – çdo rrudhë, çdo vrragë dhe çdo qime floku.

Për t’i parë disa nga punimet e tij të përzgjedhura, shikojeni fotogalerinë në vijim. /NGJYRA.COM/

Ron Mueck 006 Ron Mueck 001 Ron Mueck 011 Ron Mueck 012 Ron Mueck 007 Ron Mueck 005 Ron Mueck 004 Ron Mueck 002 Ron Mueck 003 Ron Mueck 009 Ron Mueck 010 Ron Mueck 008

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply