Tekstet shkollore

Pas abetares, pritet që të fillojë puna për unifikimin edhe të teksteve të historisë dhe të gjeografisë, në mënyrë që nxënësit e Shqipërisë dhe Kosovës të mësojnë me të njëjtat libra shkollorë.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply