Thjeshtë dhe bukur – edhe kështu krijohet arti…

John Marshall ka kaluar muaj të tërë duke jetuar i vetëm në një ishull në Maine të SHBA-ve, ku ka mundur të kënaqej me peizazhin mahnitës, sidomos me perëndimin e bukur të diellit.

Megjithatë, John e shfrytëzoi këtë kohë dhe natyrën që e rrethonte për të krijuar dhe disa vepra interesante artistike, me material fare të thjeshtë – një palë gërsherë dhe karton.

Ai realizoi një cikël fotografish të quajtur “Selfie-t e perëndimit të diellit”, dhe këto fotografi i sollën atij famën botërore. Se si duken ato, shikojeni fotogalerinë në vijim. /NGJYRA.COM/

dielli art 004 dielli art 005 dielli art 009 dielli art 007 dielli art 003 dielli art 002 dielli art 001 dielli art 008 dielli art 010

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply