Trendi i përhershëm i modës – bluzat me mbishkrime

Bluzat pa jakë – që në anglishte njihen si “T-shirts” – konsiderohet si një prej veshjeve më të përhapura të shekullit – megjithatë, idetë kreative kanë bërë që dizajni i tyre të mos dalë asnjëherë nga moda.

Miliona porosi e imazhe janë përcjellë ndër vite nëpërmjet këtyre bluzave dhe kjo gjë vazhon edhe në ditët e sotme – kur imagjinata e kreativiteti vetëm sa kanë gjetur një treg edhe më të madh botëror.

Në vijim ju sjellim një kompilacion të këtyre bluzave të përzgjedhur nga boredpanda – që bartin porosi apo imazhe mjaft argëtuese. /NGJYRA.COM/

bluza111 bluza222 bluza 22 22 bluza 21 21 bluza888 bluza999 bluza777 bluza666 bluza444 bluza333 bluza 23 23 bluza10 10 bluza11 11 bluza 20 20 bluza 19 19 bluza 18 18 bluza 17 17 bluza 16 16 bluza 15 15 bluza 14 14 bluza 13 13 bluza 12 12

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply