Vandalistët spirituozë

Nuk është se na pëlqen vandalizmi, respektivisht shkatërrimi i pronës publike – megjithatë, ky lloj i vandalizmit vërtetë të bën të qeshësh.

Në vijim ju sjellim disa “modifikime” që “vandalistët” dhe “artistët” ua kanë bërë shënjave të komunikacionit, dhe jo vetëm, e që kanë marrë dhenë.

Kreativiteti i tyre është mahnitës – dhe ka inspiruar dhe shumë të tjerë në botë të bëjnë gjëra të ngjashme. /NGJYRA.COM/

shenja van13 shenja van12 shenja van14 shenja van9 shenja van3 shenja van8 shenja van17 shenja van11 shenja van5 shenja van4 shenja van6 shenja van15 shenja van16 shenja van10 shenja van2 shenja van1

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply